KENTSEL TASARIM  /  URBAN DESIGN

İTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Disiplinlerarası Yüksek Lisans Programı     /      MSc in Urban Design ITU Institute of Science and Technology

ana sayfa/home page

duyurular/ announcement

• Kentsel Tasarıma Genç Bakışlar Sempozyumu

16 Kasım 2012, Cuma İTÜ Taşkışla, Prof. Kemal Ahmet Aru Toplantı Salonu (127)

“Kentsel Tasarıma Genç Bakışlar” Sempozyumu Prof. Kemal Ahmet Aru’nun doğumunun 100. yılını kutlama ve anma etkinlikleri kapsamında, İTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Disiplinlerarası Kentsel Tasarım Yüksek Lisans Programı tarafından düzenlenmektedir.

Sempozyumun amacı, Kentsel Tasarım Yüksek Lisans Programı’nda tezini tamamlamış genç  araştırmacıları çalışmalarını sunmak, araştırma sonuçlarını paylaşmak, tartışmak, meslektaşlarından geri bildirim almak ve kentsel tasarım alanındaki diğer araştırmacılarla etkin bir iletişim ağı geliştirmek için bir araya getirmektir.

Toplantıya katılım, tüm ilgilenenlere açıktır.

Etkinlik Programı için tıklayınız.

Etkinlik Posteri için tıklayınız.

• DERS KAYITLARI: İTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Disiplinlerarası Kentsel Tasarım Yüksek Lisans Programı 2012-2013 Güz Yarıyılı yeni kayıt olan ve danışmanı belirlenmeyen öğrencilerin ders kayıtları 10-14 Eylül  2012 tarihleri arasında İTÜ Mimarlık Fakültesi TAŞKIŞLA Binası'nda yapılacaktır.

• Couse registration for 2012-2013 Fall Term will be realized in ITU School of Architecture Building TAŞKIŞLA between 10th and 14th of September 2012

ders planı/curriculum
ders içerikleri/courses